JNF- J. Neves & Filhos

J. Neves & Filhos, in de markt bekend als JNF, is een Portugese fabrikant gevestigd in Gondomar (een voorstad van Porto) met als hoofdactiviteit de productie van bouw- en meubelbeslag.

JNF besteedt bijzondere aandacht aan de ontwikkeling van oplossingen die voldoen aan de trends van de hedendaagse architectuur.

JNF heeft verschillende sectoren, zoals o.a. onderzoek en productontwikkeling, die een fundamentele rol spelen in de dynamiek van het bedrijf. Er is een goede relatie met organisaties die informatie en begeleiding geven bij de ontwikkeling van nieuwe projecten, waarvan sommige verbonden zijn met Portugese universiteiten in engineering en design.

Ons bedrijf speelt een zeer actieve rol bij het observeren van internationale markttrends, ook op andere gebieden dan de onze. Als resultaat van deze constante zoektocht zijn we bekend als een innovatief bedrijf. We bedenken oplossingen en presenteren deze op de markt, die later worden gevolgd door andere spelers.

Een andere zeer belangrijke sector van ons bedrijf is het partnerschap met andere fabrikanten in verschillende gebieden, dus we hebben in onze catalogus vele andere oplossingen opgenomen die ons productiegamma aanvullen. Onze faciliteiten hebben een overdekte oppervlakte van ongeveer 9000m², verdeeld in twee hoofdgebieden: productie en logistiek.

Ons bedrijf heeft rechtstreeks ongeveer 50 mensen in dienst en indirect ongeveer 150, via onder aanneming die we zorgvuldig gebruiken, met een strikte kwaliteitscontrole, in overeenstemming met NP EN ISO 9001: 2008.

We ontwikkelen constant een aanzienlijk aantal nieuwe producten en staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. De communicatie met professionals in de sector is voor ons essentieel bij de innovatie van onze producten.

‘Altijd meer dan u verwacht!’

JNF = Always More

JNF heeft een breed assortiment met meer dan 7000 referenties op voorraad. We verkopen in meer dan 70 landen en doen er alles aan om de klant 100% tevreden te stellen. Kijk in onze catalogus.

Door constant onderzoek en permanent contact met de markt, kunnen we doorgaan met het creëren van nieuwe oplossingen die zich onderscheiden door innovatie.

Naast het gebruik van RVS, leveren we ook speciale afwerkingen. Titanium afwerking wordt bereikt door PVD-technologie (Physical Vapour Deposition). Het is een niet-galvanisch, niet-vervuilend proces, dat veel wordt gebruikt in de horloge-industrie.

Het staal kunnen wij polijsten of mat satineren, waardoor het assortiment ook in glanzend of gesatineerd titanium in vier kleuren, brons, koper, messing of zwart leverbaar is. De uitzonderlijk hoogwaardige PVD afwerking geeft het eindproduct extra hardheid en extreem hoge corrosiebestendigheid.