Chant Hardware

Zomaar met een idee in een garage begonnen.

Chant is fabrikant van exclusief bouwbeslag, voor de mooiste villa’s, luxe kantoren en hoogwaardige jachten.

Maatwerk, speciale finishes en aanpassingen op bestaande producten.

Het unieke specialisme van Chant is van een bewezen uitzonderlijk hoog niveau.

Architecten en ontwerpers komen bij Chant terecht voor producten waar geen standaard oplossingen en/of producten beschikbaar zijn.

Het volledige assortiment bouwbeslag is origineel door en voor Chant ontworpen. Het fraaie product design combineert eenvoudige functionaliteit, met een loepzuivere technische engineering. De artikelen passen uitstekend in hoogwaardige projecten, met een moderne uitstraling en zijn daarmee uitermate geschikt voor bijzonder veeleisende klanten.

De ontwerpers en het professionele productieteam van Chant streven er altijd naar, om zonder uitzondering, uitmuntende producten, af te leveren. Uitsluitend geproduceerd in Nieuw Zeeland, uit de best beschikbare en verkrijgbare materialen, zoals massief brons, messing en RVS AISI316.

Chant is trots op haar gerealiseerde projecten en houdt vast aan haar hoge normen en waarden, waarbij de familie zich nooit heeft laten beïnvloeden door externe factoren om compromissen te sluiten ten koste van de kwaliteit en/of vormgeving.

Het uniek productenscala van Chant is voortgekomen uit een intensieve samenwerking met klanten, die ook vastberaden en trouw zijn gebleven aan hun eigen visie en ideeën.

Chant heeft veel variëteiten en mogelijkheden in huis om uw project de “finishing touch” te geven, waarmee wij hopen dat u unieke oplossingen ontdekt en het assortiment u veel inspiratie geeft.

Niet vergeten: als u nergens kunt vinden wat u zoekt, gewoon even vragen!